BeAbout – Bratislava

BURGRE v BeAbout pripravujeme čerstvé každý deň, iba z kvalitných surovín, rovnako ako všetky ostatné jedlá. Nechýba široká ponuka nápojov z celého sveta a hlavne dobrá nálada a priateľská atmosféra. MÁME RADI KVALITU. Spoločne vytvárame miesto kde sa budú ľudia cítiť príjemne. Náš cieľ je aby každý zákazník odchádzal spokojný a s dobrým pocitom nie len v bruchu. Veríme, že každý má rád kvalitné veci a preto sa budeme snažiť servírovať ich každý deň.

Prešernova 4, 81102 Bratislava – Staré mesto
menucka.sk/beabout

U Nás nájdete širokú ponuku tých najkvalitnejších po domácky vyrobených BURGEROV overených Našimi stálymi a spokojnými zákazníkmi. Našu stálu ponuku sa snažíme pravidelne oživiť špeciálnymi ponukami mesiaca.

V BeAbout si zakladáme na tom, aby každý hosť odchádzal spokojný a s dobrým pocitom nielen v žalúdku. Servírujeme preto pre Vás denne čerstvé hamburgery a ostatné jedlá len z kvalitných surovín. Nechýba ani široká ponuka nápojov z celého sveta, koktejly, pivo, dobrá nálada a priateľská atmosféra.

BeAbout je legendou v Bratislave s najdlhšou tradíciou a širokým výberom špeciálnych burgerov ako aj iných jedál a nápojov. Medzi burgrami nechýba ani široký výber vegetariánskych a vegánskych burgrov.

Viac info a aktuálna ponuka burgrov:

Menučka.sk – denné menu na jeden klik

Mapa