Bistro Chef – Zvolen

Mohli by sme Vás ohúriť množstvom ocenení, ktoré náš šéfkuchár Erik Volko a Bistro Chef získalil, ale to by ste sa nenajedli. Príďte sa preto sami presvedčiť, že kvalita chuť a atmosféra nášho jedla robia so všedného dňa rituál, na ktorý sa budete tešiť. Ponúkame aj školu varenia. Informácie o termínoch nájdete tu: http://www.bistrochef.sk/skola-varenia/.

Námestie SNP 27, 96001 Zvolen

menucka.sk/bistrochef

Varením zo sezónnych potravín a spoluprácou s lokálnymi dodávateľmi chránime našu prírodu. Menej zbytočných obalov, menej odpadu, menej mrazenia a chladenia. Menej spálených pohonných hmôt pri preprave… na tom všetkom záleží. Našou filozofiou je využívať všetko to, čo nám príroda ponúka v správnom čase. Vtedy to vonia a chutí najlepšie. Preto v našej reštaurácii nenájdete celoročné menu. Sme totiž fanúšikovia sezónneho jedenia.

Je to jednoduché. Varením zo sezónnych potravín a spoluprácou s lokálnymi dodávateľmi chránime našu prírodu. Menej zbytočných obalov, menej odpadu, menej mrazenia a chladenia. Menej spálených pohonných hmôt pri preprave… na tom všetkom záleží. Našou filozofiou je využívať všetko to, čo nám príroda ponúka v správnom čase. Vtedy to vonia a chutí najlepšie. Preto v našej reštaurácii nenájdete celoročné menu. Sme totiž fanúšikovia sezónneho jedenia.

Viac info a aktuálna ponuku jedál Bistro Chef:

www.bistrochef.sk

Menučka.sk – denné menu na jeden klik