Mohli by sme Vás ohúriť množstvom ocenení, ktoré náš šéfkuchár Erik Volko a Bistro Chef získalil, ale to by ste sa nenajedli. Príďte sa preto sami presvedčiť, že kvalita chuť a atmosféra nášho jedla robia so všedného dňa rituál, na ktorý sa budete tešiť. Ponúkame aj školu varenia. Informácie o termínoch nájdete tu: http://www.bistrochef.sk/skola-varenia/.
Varením zo sezónnych potravín a spoluprácou s lokálnymi dodávateľmi chránime našu prírodu. Menej zbytočných obalov, menej odpadu, menej mrazenia a chladenia. Menej spálených pohonných hmôt pri preprave… na tom všetkom záleží. Našou filozofiou je využívať všetko to, čo nám príroda ponúka v správnom čase. Vtedy to vonia a chutí najlepšie. Preto v našej reštaurácii nenájdete celoročné menu. Sme totiž fanúšikovia sezónneho jedenia.
Je to jednoduché. Varením zo sezónnych potravín a spoluprácou s lokálnymi dodávateľmi chránime našu prírodu. Menej zbytočných obalov, menej odpadu, menej mrazenia a chladenia. Menej spálených pohonných hmôt pri preprave… na tom všetkom záleží. Našou filozofiou je využívať všetko to, čo nám príroda ponúka v správnom čase. Vtedy to vonia a chutí najlepšie. Preto v našej reštaurácii nenájdete celoročné menu. Sme totiž fanúšikovia sezónneho jedenia.